Tel: 06 - 573 477 24

Over Art Design & Photography Ghenne

Art Design & Photography Ghenne heeft ruim 30 jaar ervaring in reclamefotografie en in het bijzonder productfotografie en sfeervolle "still s" (stillevens) in de studio. Maar ook op locatie: machines in fabriekshallen, interieurs van winkels, kantoren, bedrijfsruimten, laboratoria. Of exterieurs, de buitenzijde van uw bedrijf een aangebouwde serre een fraai aangelegde tuin of park.

Ook ontwerpen en leveren wij folders, brochures, catalogi, posters, banners en complete portable display-systeemwanden voor beurzen, shows of voor de entree van uw bedrijf. We creëren en produceren bedrijfspresentatie op Cd-rom of DVD ten behoeve van fabrikanten, groothandels en winkeliers.

Nieuw bij ons is 3D productfotografie, Spinning en High speed fotografie. Klik hiervoor op de buttons 3D, Spinning of High speed op de homepage van deze website.

Hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Dankzij een netwerk van de beste drukkers met scherpe prijzen, in combinatie met het fotowerk van Art Design & Photography Ghenne, geeft dit een perfecte uitstraling van uw bedrijf.

Bekijk mijn portfolio.

Voor nadere informatie, prijzen, en mogelijkheden:
Art Design & Photography Ghenne
Tel: 06 - 573 477 24